Londra’nın ünlü müzik okulu The Yehudi Menuhin School’dan beş öğrenci , sponsorluğunu Ülker’in yaptığı Mozart Günleri’nde, Aya İrini’de sahneye çıktılar. Okulun müzik bölümü direktörü Malcolm Singer "Biz öğrencilerimize asla ‘dahi’ demeyiz" diyor ama yaşları 10-13 arasında değişen Veronika Shoot, Eunsley Park, Ben Baker, Jayne Christopher ve Misako Osada’nın çok özel bir yeteneğe sahip olduklarını da belirtiyor.

Çok küçük yaşta bir müzik aleti çalmaya başlayan, bugüne dek birçok konserde solist ya da eşlikçi olarak sahneye çıkan bu beş çocuk Güney Kore, Japonya, İngiltere, Rusya ve Yeni Zelanda gibi farklı ülkelerde doğmuş, The Yehudi Menuhin School’da buluşmuşlar. Ortak zevkleri doğal olarak klasik müzik.
Şu sıralar klasik müzik dışında zevkle dinledikleri albüm "Moulin Rouge"un film müziği, görmeye ve dinlemeye tahammül edemedikleri isimler Madonna ve "yapmacık olduğu için" pop yıldızı Britney Spears, (Beşlinin tek erkeği Ben Baker hariç, o pek film izlemiyor) en sevdikleri aktris Nicole Kidman, en beğendikleri aktör Keanu Reeves, en sevdikleri diziler "Friends" ve "South Park".