İNSEV Çocuk Kütüphanesi açıldı...
  İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı tarafından yapılan, Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi Toplum Merkezin’deki İnsev Çocuk Kütüphanesi, Gülten Dayıoğlu’nun katıldığı bir şenlikle açıldı.
 
Çocukların sevgilisi, üç kuşağın yazarı Gülten Dayıoğlu, kütüphane açılışına katılarak çocukların neşesine, şenliğine ortak oldu. Kütüphaneye bağışladığı kendi kitaplarından oluşan, kendisi için hazırlanan kitap köşesini  gören Dayıoğlu çok duygusal anlar yaşadı...
 
Gülten Dayıoğlu’nu açılışta iki sürpriz bekliyordu. Üzerinde Dayıoğlu’nun çocukluk fotoğrafının yeraldığı İnsev Çocuk Kütüphanesi üyelik kartı hediye edildi. 1 numaralı Üye Kartı’nı alan Gülten Dayıoğlu’nun gözlerinde mutluluğun gözyaşları belirdi.  75 yaşında 75 kitaba imza atan yazar, "yıllar boyunca hep böyle bir çocuk kütüphanesi kurmayı ve üyesi olmayı hayal ediyordum, 75 yaşımda bu hayalimin beni üye yaparak gerçekleşmesini sağlayanlara gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
 
Diğer sürpriz ise, bağış olarak gönderilen kolilerden çıkan Gülten Dayıoğlu’nun Dört Kardeştiler isimli romanının ilk baskısıydı. Dayıoğlu, kitabı İnsev Çocuk Kütüphanesi için imzaladı.
 
İnsev Çocuk Kütüphanesi’nin açılışına katılan yüzlerce çocuk palyaçolarla, topluca söylenen şarkılarla gönüllerince eğlendi. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.
 
Tamamen gönüllülerin ve yardımseverlerin katkılarıyla gerçekleştirilen İnsev Çocuk Kütüphanesi’ne emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.Bu güzel Kütüphaneye kitap, dergi, CD hediye etmek isteyenler için iletişim bilgileri şöyle:
 
Fatih Artvinli
İnsev Çocuk Kütüphanesi
Proje Koordinatörü
fatihartvinli@gmail.com
 
3001, Cad. No: 109
Ümraniye
Tel:0216 472 72 99
 
Süper Teyze 345
İlker parmak kaldırarak söz istedi ve öğretmenine sordu : - 8 bacaklı,yeşil gözlü,sarı gövdeli, uzun böceğin adı nedir öğretmenim ? Öğretmen küçük oğlanın şaka yaptığını  zannetti.Gü devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.