Burçlarınızı özelliklerini öğrenmek için resme tıklamanız yeterli...





Eğer bir arkadaşınızı doğum günüyse ve kendisi de BAŞAK burcundaysa, burcunun özelliklerine göre hoşlanacağı bir hediyeyi bulmak sizin için artık daha kolay!

Şimdi Başak burcu arkadaşlarınız için alabileceğiniz hediyeleri öğrenin ve böyle bir ihtiyacınız varsa kolaylıkla hediyenizi seçin:)))

Minicik bir kedi ya da köpek yavrusu
Daha doğduğu anda yaşama ciddi bakan bu çocuklar, mama saatlerinin aksamasına dayanamaz ve hastane odasında çığlıklara başlar. Rol yapma yetenekleri öylesine gelişmiştir ki, küçük yaşlarda ayna karşısında mimiklerini incelerler. Çoğu kez sesli düşünür ve annesini taklit ederler. Okul yıllarında disipline en yakın yine bu çocuklardır. Sakinlikten hoşlanır ve tenkite gelemezler. Hatalarını sessizce bir kere söylerseniz, bir daha asla yapmayacaktır. Sorumluluğunu bilir ve sizi yormadan odasını toplar. Sadece eşyalarını hiç kimseyle paylaşmaz. Onunla asla çocuk gibi değil de arkadaş gibi konuşmalısınız. Ona değişik sabunlar, iç çamaşırları hediye edebilirsiniz. Yine beyaz bir sweet shirt'e hayır demeyecektir. Bir kol saati bornoz, küçük bir kedi veya köpek, resim çerçevesi, deri okul çantası, yumuşak deriden yapılmış çizme ve ilginç kitaplardan hoşlanır.

Kaynak: www.sabah.com.tr


Çin Takvimi Nedir?

Oniki Hayvan Burcu?



Birde şu ÇİN BURCU var.. Acaba nedir? ve sen hangisisin acaba?
Kaplan mı? Fare mi? Horoz mu? ....
Acaba hangisi, öğrenmek ister misin?

 
 
Süper Teyze 30
Öğretmen o gün denizde yaşayan hayvanları anlatıyordu. Bütün çocuklar ilgiyle dinlerken arka sıralarda oturan Arda defterine bir şeyler karalamakla meşguldü. Bunu fark eden öğretmen yanına kadar gel devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.