Duman Avcıları Kampı
 

Sigarayla Savaşanlar Vakfı tarafından düzenlenen Duman Avcıları Kampı’nın ilk devresi 26 Haziran’da başlıyor. Kampa 7-15 yaş arasındaki tüm öğrenciler katılabilecek.

Duman Avcıları Kampı, Bursa Uludağ Milli Parkı içinde yer alan Doğa Otel tesislerinde yapılacak. Kamp süresince öğrencilerin tatillerini zevkli bir biçimde geçirmesini sağlayacak aktiviteler gerçekleştirilecek. Kampa kayıt olan öğrenciler yaş, lisan ve sınıf seviyeleri göz önünde bulundurularak çeşitli gruplara ayrılacak. 12-16 kişiden oluşan grupların başında İngilizce, müzik, tiyatro, beden eğitimi öğretmenleri ile sportif aktiviteler için antrenörler ve İngilizce bilen bir grup lideri bulunacak. Tatil dönemlerinde kamplara katılmanın eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyen Sigarayla Savaşanlar Vakfı ve Duman Avcıları Kampı Başkanı M. Ubeyd Korbey, ‘Kampta öğrenci eğitimi, eğlenerek kazanır. Eğlenerek, moral kazanarak, gelecek öğretim yılına daha iyi hazırlanır. Ailelerden çocuklarını kamplara yollamalarını, öğrencilerden de kampa gitmek için velilerinden ısrarla istekte bulunmalarını tavsiye ediyoruz’ dedi.

Her türlü aktivite var
Duman Avcıları Kampı’nda futbol, basketbol, voleybol, beyzbol, atletizm, jimnastik, tenis, yüzme gibi spor aktiviteleri; müzik, folklor, tiyatro, duvar gazeteleri hazırlama gibi sosyal aktivitelerin yanı sıra fotoğrafçılık, kısa metrajlı film çekme gibi hobi aktiviteler de yer alıyor. Kamp süresince öğrencilerin okullarında öğrendikleri İngilizce’yi pratiğe aktararak geliştirmesi de amaçlanıyor. Ayrıca öğrencileri motive edici yarışmalar da düzenleniyor. İki haftalık devreler halinde düzenlenen kampın peşin ücreti 390 milyon lira veya taksitle ödemek isteyenler için ödeme 65 milyondan başlayan taksitlerle yapılacak. Duman Avcıları Kampı ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için
www.ssv.org.tr internet adresini ziyaret edebilir veya 0212 216 26 24 nolu telefonu arayabilirsiniz. 
Kaynak: Hürriyet 25 Haziran 2004

 
Süper Teyze 397
Küçük Esra arkadaşına anlatıyordu : - Dün annemlerle piknik yapmaya gittik. Kırlarda yürüyüş yaparken, iki tane dört yapraklı yonca buldum. İnanabiliyor musun ? - Harika ! dedi arkadaşı. Sana şans devam >>
 
 
 
Odanın duvarlarında ne var?
Posterler asılı
Fotoğraflarımız var
Resim/Tablo var
Yapıştırmalar var
Hiçbirşey yok
 
    
 
 

Copyright (C) 2010 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.